Последни вести


Поставен камен-темелник на театарот и библиотеката во Тетово


Денес во Тетово беше поставен камен-темелник за из ...

Повеќе

Најдобар рудар на годината


Министерството за Економија го одликува со благода ...

Повеќе

Услуги


Градежништво и инженерство

Урбан План Констракшн овозможува реализирање на сите ваши идеи. Благодарение на сериозноста и професионалноста, ние успеавме да ги реализираме сите доверени проекти. Завршените проекти од нашата компанија... Прочитајте повеќе

Бетонска база

Со цел достигнување на висок квалитет во градежништвото, УПК ги прошири своите активности и со фабрика за производство на градежни материјали, како што е фабриката за бетон лоцирана во ... Прочитајте повеќе

Каменолом 1 и 2

Отворањето на каменолом е друга област каде УПК ја има проширено својата дејност во с. Старо Село, Јегуновце
Нашата компанија поседува специјална машинерија за вадење камења ... Прочитајте повеќе

Контакти

UPC

Ул. Борис Кидрич, бр. 82, 1200 Тетово, Р. Северна Македонија

  • Мејл [email protected]
  • Телефон 044 550 333
  • Работно време Hën - Sht: 8.00 - 16:00

Шаза Бетон

С. Слатино, 1220 Теарце, Р. Северна Македонија

Каменолом

С. Старо Село, 1215 Јегуновце, Р. Северна Македонија

Дали сте во потрага по најдобриот градежен изведувач за вашиот проект?