Lajmet e fundit


Shërbimet


Ndërtimtari dhe inxhinieri

Urban Plan Construction ua mundëson realizimin e çdo ideje. Falë seriozitetit dhe profesionalizmit ne kemi arritur që të realizojmë të gjithë projektet të cilat na janë besuar. Projektet e përfunduara nga kompania jonë kanë... Lexo më tepër

Betonjerkë

Duke pasur për qëllim cilësinë sa më të lartë në ndërtim, UPC ka zgjeruar aktivitetet e saj edhe në fabrikën për prodhimin e materialeve të ndërtimit, siç është fabrika e betonit, e cila gjendet në fshatin Sllatinë të Tetovës... Lexo më tepër

Gurëthyes 1 dhe 2

Një tjetër fushë ku UPC ka zgjeruar punën e saj është edhe hapja e gurores në f. Staro Selo, Jegunovcë
Kompania jonë posedon makineri të posaçme për nxjerrjen e gurit, si gurëthyes, garanton cilësi të lartë... Lexo më tepër

Kontaktet

UPC

rr. Boris Kidric nr. 82, 1200 Tetovë, Maqedonia e Veriut

Shaza Beton

f. Sllatinë, 1220 Tearcë, Maqedonia e Veriut

Gurëthyes

f. Staro Selo, 1215 Jegunovcë, Maqedonia e Veriut

Jeni duke kërkuar realizuesin më të mirë të projektit tuaj të ndërtimit?