Контакт

Најдете го најлесниот начин и контактирајте не!

UPC

Ул. Борис Кидрич, бр. 82, 1200 Тетово, Р. Северна Македонија
  • 044 550 333

Бетонска база

С. Слатино, 1220 Теарце, Р. Северна Македонија
  • 070 263 665

Каменолом

С. Старо Село, 1215 Јегуновце, Р. Северна Македонија
  • 070 780 741

Контактирајте нè

Компанијата ви нуди повеќе можности за контакт, така што секое лице може да стапи во контакт на лесен начин. Доволно е само да нé контактирате и ние секогаш ќе ви одговараме!


Име


Мејл


Порака


Вашата порака е успешно испратена.
Грешка, обидете се повторно. Вашата порака не е испратена.

Како да стигнете до нас?

Најдете го најлесниот начин преку информациите подолу.

Работно време

Пон - Саб: 8.00 - 16:00


  • Урбан План Констракшн
  • Ул. Борис Кидрич, бр. 82, 1200 Тетово, Р. Северна Македонија