Услуги


Градежништво и инженерство

Урбан План Констракшн овозможува реализирање на сите ваши идеи. Благодарение на сериозноста и професионалноста, ние успеавме да ги реализираме сите доверени проекти. Завршените проекти од нашата компанија... Прочитајте повеќе

Бетонска база

Со цел достигнување на висок квалитет во градежништвото, УПК ги прошири своите активности и со фабрика за производство на градежни материјали, како што е фабриката за бетон лоцирана во ... Прочитајте повеќе

Каменолом 1 и 2

Отворањето на каменолом е друга област каде УПК ја има проширено својата дејност во с. Старо Село, Јегуновце
Нашата компанија поседува специјална машинерија за вадење камења ... Прочитајте повеќе

Контакти

UPC

Ул. Борис Кидрич, бр. 82, 1200 Тетово, Р. Северна Македонија

  • Мејл upcupc2010@gmail.com
  • Телефон 044 550 333
  • Работно време Hën - Sht: 8.00 - 16:00

Шаза Бетон

С. Слатино, 1220 Теарце, Р. Северна Македонија

  • Мејл upcupc2010@gmail.com
  • Телефон 070 263 665
  • Телефон 070 780 741

Каменолом

С. Старо Село, 1215 Јегуновце, Р. Северна Македонија

  • Мејл upcupc2010@gmail.com
  • Телефон 070 263 665
  • Телефон 070 780 741

Дали сте во потрага по најдобриот градежен изведувач за вашиот проект?