Kontakt

Gjeni mënyrën më të lehtë dhe na kontaktoni!

UPC

rr. Boris Kidric nr 64 1200 Tetovë, Maqedoni
  • 044 550 333

Betonjerkë

f. Sllatinë, 1220 Tearcë, Maqedonia e Veriut
  • 070 263 665

Gurëthyes

f. Staro Selo, 1215 Jegunovcë, Maqedonia e Veriut
  • 070 780 741

Na kontaktoni

Kompania ofron të gjitha mundësitë e kontaktit në mënyrë që secili person të mund të kontaktojë në mënyrën më të lehtë të mundshme. Mjaftoni të na kontaktoni dhe ne do të ju përgjigjemi gjithmonë!


Emri


Emaili


Mesazhi


Mesazhi juaj u dërgua me sukses.
Gabim, ju lutemi provoni përsëri. Mesazhi juaj nuk është dërguar.

Si të arrini tek ne?

Ndiqni mënyrën më të lehtë përmes informacioneve të mëposhtme.

Orari i punës

Hën - Sht: 8.00 - 16:00


  • Urban Plan Construction
  • rr. Boris Kidric nr 82 1200 Tetovë, Maqedoni