Historia

Traditë e trashëguar

 • 1994

  Themelimi

  Themelimi

  Urban Plan Construction (UPC) është kompani ndërtimi vendore, e cila operon në treg që nga viti 1994. Emri i saj me të cilin u njoh fillimisht ishte Shaza Komerc

 • 2002

  Riemërtimi

  Riemërtimi

  Zgjerimi i veprimtarisë dhe mbulimi i një pjese tëmadhe të tregut, nxiti nevojën për të bërë riemërimin e kompanisë, me një emër më të pranueshëm edhe për tregun ndërkombëtar.

 • 2010

  Urban Plan Construcion

  Urban Plan Construcion

  Duke siguruar standarde të larta dhe efikasitet në ndërtim, UPC ka fituar besueshmërinë e klientëve dhe investitorëve në vend.

 • 2012

  Krijimi i besueshmërisë në treg

  Spitali për fëmijë në Kozle

  Krijimi i besueshmërisë në treg

  UPC ndërtoi një ndër projektet më të mëdha në shëndetësi ne Republikën e Maqedonisë së Veriut, në bazë të të cilit do funksionojnë 18 ambulanca.

 • 2013

  Hapja e Gurëthyesit

  Hapja e Gurëthyesit

  Në kuadër të Urban Plan Contruction, hapet edhe fabrika për përpunimin e gurit në Staro Selo të Komunës së Jegunovcës.

 • 2014

  Çmimi për sipërmarës të vitit

  Çmimi për sipërmarës të vitit

  Këtë vit Sejdi Shasivari me kompaninë Urban Plan Construction, fitoi çmimin "Sipërmarës i vitit 2014".

 • 2014

  Minatori më i mirë i vitit

  Minatori më i mirë i vitit

  Ministria e Ekonomisëe dekoron Gajur Shahsivarin me mirënjohje për më të suksesshmit e vitit.

 • 2014

  Hapja e Betonjerkës

  Hapja e Betonjerkës

  Në kuadër të Urban Plan Contruction, hapet edhe fabrika për prodhimin e betonit në Sllatinë të Komunës së Tearcës.

 • 2015

  Teatri i Tetovës

  Teatri i Tetovës

  Fiton tenderin për ndërtimin e një prej projekteve më të mëdha të karakterit kulturor shqiptar në republikën e Maqedonisë Veriore.

 • 2015

  Ndërtimi i hidrocentraleve

  Ndërtimi i hidrocentraleve

  Veprimtaria e UPC-së zhvillohet edhe në dërtimin e hidrocentraleve, të cilat i përqendron rreth lumit Vardar në rajonin e Tetovës.

 • 2019

  Kontroll i cilësisë

  Kontroll i cilësisë

  Laborator për vetëkontrollimin e cilësisë së betonit dhe zallit.

 • 2020

  Hapja e Gurëthyesit 2

  Hapja e Gurëthyesit 2

  Në kuadër të Urban Plan Contruction, hapet edhe fabrika e dytë për përpunimin e gurit në Staro Selo të Komunës së Jegunovcës.