Фудбалската академија К.Ф. ВАРДАР

ЗАВРШЕНО


  • Инвеститор Balkan Konstruktion Group
  • Локација Скопје
  • Година на реализација 2017
  • Вредноста на инвестицијата 400.000 Еуро