Lajmet e fundit


Hudhet gurthemeli i Teatit dhe Bibliotekës së Tetovës


Në Tetovë sot u vendos gurthemeli për ndërtimin e ...

Lexo më tepër

Minatori më i mirë i Vitit - 2014


Ministria e Ekonomisë e dekoron Gajur Shasivarin m ...

Lexo më tepër

Shërbimet


Ndërtimtari dhe inxhinieri

Urban Plan Construction ua mundëson realizimin e çdo ideje. Falë seriozitetit dhe profesionalizmit ne kemi arritur që të realizojmë të gjithë projektet të cilat na janë besuar. Projektet e përfunduara nga kompania jonë kanë... Lexo më tepër

Betonjerkë

Duke pasur për qëllim cilësinë sa më të lartë në ndërtim, UPC ka zgjeruar aktivitetet e saj edhe në fabrikën për prodhimin e materialeve të ndërtimit, siç është fabrika e betonit, e cila gjendet në fshatin Sllatinë të Tetovës... Lexo më tepër

Gurëthyes

Një tjetër fushë ku UPC ka zgjeruar punën e saj është edhe hapja e gurores në f. Staro Selo, Jegunovcë
Kompania jonë posedon makineri të posaçme për nxjerrjen e gurit, si gurëthyes, garanton cilësi të lartë... Lexo më tepër

Kontaktet

UPC

rr. Jane Sandanski nr. 64, 1200 Tetovë, Maqedonia e Veriut

  • Email upcupc2010@gmail.com
  • Telefoni 044 550 333
  • Orari Hën - Sht: 8.00 - 16:00

Shaza Beton

f. Sllatinë, 1220 Tearcë, Maqedonia e Veriut

  • Email upcupc2010@gmail.com
  • Telefoni 070 263 665
  • Telefoni 070 780 741

Gurëthyes

f. Staro Selo, 1215 Jegunovcë, Maqedonia e Veriut

  • Email upcupc2010@gmail.com
  • Telefoni 070 263 665
  • Telefoni 070 780 741

Jeni duke kërkuar realizuesin më të mirë të projektit tuaj të ndërtimit?